Forfatteren

Benjamin Gundgaard

Benjamin Gundgaard er ekspert i E-handel, foredragsholder og forfatter. Han har hjulpet sine kunder til at sælge for 15 - 300% mere på nettet. 

Omsætningsstigning på 1 milliard DKK

Benjamin Gundgaard er stifter og indehaver af CustomerSense, der hjælper virksomheder med at sælge mere på nettet. Udover at bygge og optimere e-handelsløsninger, er han også en anerkendt foredragsholder og underviser i e-handel. Han har hjulpet sine kunder til at øge deres omsætning med over 1 milliard DKK

Ekspert i E-handel

Benjamin Gundgaard har arbejdet professionelt med e-handel i 15 år. I 2004 stiftede han CustomerSense, da han ønskede at etablere en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med e-handel.

Markante forretningsresultater

Han har hjulpet en omfattende række af Skandinaviens og Europas største  e-handelsvirksomheder med at øge deres omsætning mellem 15 - 300% (eksempelvis Star Tour, DSB, GE Money Bank, Europæiske Rejseforsikring, Scandlines, mv.). Dette har gjort, at Benjamin Gundgaard i dag er en af de personer i Skandinavien, der har bygget og optimeret flest e-handelsløsninger.

Kom med bagom scenen

Benjamin Gundgaards hverdag består i, at få hans kunders forretningsmål, brugervenlighed, design, teknologi og logistik til at gå op i en højere enhed. Som du sikkert ved fra din egen hverdag, kan dette til tider være en udfordrende opgave, da designere taler ét sprog, udviklere et andet og direktører et helt tredje.

Da Benjamin Gundgaard grundlagde CustomerSense, udarbejdede han derfor en proces, der har kunden i centrum hele vejen igennem alle de faser det kræver, at bygge og optimere en e-handelsløsning. Denne proces er bygget op omkring kundens købeoplevelse, baseret på kundens præcise ønsker, krav og behov. Processen har hidtil været forbeholdt for de kunder som Benjamin Gundgaard har rådgivet.

bogen kommer du dog med bagom scenen og får en detaljeret indsigt i, hvordan du kan løfte omsætningen på din mobile hjemmeside, ved at arbejde målbevidst med din kunde i centrum.

Kunder Benjamin Gundgaard har rådgivet

Nedenfor er et udvalg af de kunder Benjamin Gundgaard har hjulpet til at sælge mere på nettet og mobilen:

 

Forretningsresultater han har opnået

Benjamin Gundgaard har hjulpet sine kunder med at øge deres omsætning med 15 - 300%.
Nedenfor er et udvalg af de forretningsresultater han har opnået: