Pris

Vælg produkt:

Bestil

Privatperson
1 bog

Købes til 1 person som ejer bogen privat.

Kan ikke udlånes eller printes til andre personer.

899 DKK inkl. moms

Erhverv
1- 50 ansatte

Til virksomheder med
1 - 50 ansatte.

Kan deles internt i virksomheden.

 
33%
+ 33% i rabat til
1.495 DKK ex. moms

Erhverv
Over 50 ansatte

Til virksomheder med over 50 ansatte.

Kan deles internt i virksomheden.

 
33%
+ 33% i rabat til
1.995 DKK ex. moms

 

Du tjener bogen hjem mange gange

"Mobil E-handel" er en fagbog der hjælper dig til at omsætte mere på smartphones.

Bogen er en investering i din mobile hjemmesides fremtid. Hvis du implementerer bogens 278 guidelines og skabeloner til en komplet mobil webshop, så kommer du til at tjene den hjem igen mange gange. 

Koster det samme som én konsulenttime

Hvis du skulle betale Benjamin Gundgaard for at optimere din mobile hjemmeside, så koster han 1.500 kr. (ex. moms) i timen. Ved at købe "Mobil E-handel" til 1.480 ex. moms, får du adgang til viden om mobil e-handel der koster mange hundrede tusinde kr. i konsulentbistand.

Rapporter koster 2.000 - 5.000 DKK

Hvis du køber en rapport om e-handel hos et analyseinstitut (eks. www.forrester.com), så koster den mellem 2.000 – 5.000 kr. En rapport fra et analyseinstitut hjælper dig ikke med at tjene flere penge. Den beskriver udelukkende, hvordan et marked ser ud, hvilke tendenser der er, etc. "Mobil E-handel" hjælper dig derimod trin-for-trin - baseret på 278 guidelines - til at tjene flere penge ved at sælge mere på din mobile hjemmeside. Derfor er det en god investering, når du sammenligner med, hvad rapporter, mv. ellers koster.

Det har kostet over 1.250.000 DKK at skrive bogen

"Mobil E-handel" er baseret på brugertest af nogle af verdens største mobile hjemmesider. Hvis du selv skulle foretage disse brugertests, så ville de koste ca. 500.000 kr. Hertil kommer den tid det tager at analysere og skrive bogen, samt omkostninger til tekstforfatter, designer, programmering, etc.

Disse omkostninger og tid udgør i alt ca. 1.250.000 DKK.